telefoon: 070 201 20 27

 • Welkom bij Henriëlla Thuiszorg

  Wij bieden zorg aan huis in de regio Den Haag

  Bent u hulpbehoevend (lichamelijk, verstandelijk of psychisch) of bent u ouder, verzorger of familielid van iemand die deze zorg nodig heeft? Wij adviseren u graag vrijblijvend over uw zorgvraag tijdens een persoonlijk gesprek. Direct contact opnemen

  Thuiszorg die bij u past

  Wij houden rekening met de culturele diversiteit in Den Haag en Rijswijk. Onze medewerkers kennen de specifieke behoeften van de cliënten omdat zij een afspiegeling zijn van de Haagse bevolking.
 • - Verpleging en verzorging

  Persoonlijke verpleging en verzorging bij u thuis

  Het kan gebeuren dat u door ziekte, ouderdom of een lichamelijke of meervoudige handicap (tijdelijk) hulp thuis nodig heeft voor persoonlijke verzorging en/of verpleging. Wij verlenen ook zorg aan cliënten met zowel een verstandelijke als lichamelijke handicap. Direct PVV-zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer,Delft, Rijswijk, Voorburg en Pijnacker-Nootdorp

  Lees meer

 • - Individuele begeleiding

  Individuele begeleiding om uw zelfstandigheid te vergroten

  Niet alleen voor voor volwassenen en ouderen maar ook voor mensen met bijvoorbeeld een psychiatrische of psychogeriatrische aandoening en bij respijtzorg. Direct IB-zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Den Haag, Delft, Westland, Midden Delfland, Rijswijk, Lansingerland, Leidschendam, Voorburg, Pijnacker, Nootdorp, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer

  Lees meer

 • - Advies, instructie, voorlichting

  Samen uw situatie verbeteren

  Met AIV-zorg leert u zo goed mogelijk zelfstandig omgaan met uw ziekte, beperking en/of hulpmiddelen. U krijgt duidelijke informatie over uw ziekte en praktische tips. Ook wordt aandacht besteed aan het gebruik van hulpmiddelen en medicijnen. Alle vragen waar u mee zit, kunt u aan de orde brengen. Het doel van AIV-zorg is de acceptatie van de ziekte en uw zelfredzaamheid te vergroten. Direct AIV-Zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer,Delft, Rijswijk, Voorburg en Pijnacker-Nootdorp

  Lees meer

 • - Huishoudelijke verzorging

  Huishoudelijke zorg nodig binnen uw eigen woonomgeving?

  Huishoudelijke verzorging bestaat uit ondersteuning op het gebied van dagelijkse bezigheden in het huishouden binnen uw eigen woonomgeving. Zoals opruimen, ramen zemen, de was doen, bedden verschonen, dweilen, schoonmaken.Direct HV-zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Gemeente Den Haag

  Lees meer

 • Uw zorgvraag verandert

  Wij bieden ketenzorg

  Verandert de samenstelling van uw zorgvraag? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij werken samen met aanbieders van verschillende soorten zorg zoals CZ Zorgkantoor en Henriëlla Woonzorg.

  Betere kwaliteit en één tarief

  Vooruitdenken bij zorgverlening en het gezamenlijk aanbieden van zorg, op een plek dicht bij de patiënt, leidt tot hogere kwaliteit. Een voordeel bij ketenzorg is dat de gezamenlijke zorg van verschillende aanbieders één tarief heeft. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
 • Uw levenskwaliteit behouden

  Wij bieden u zorg op maat

  In overleg met u wordt er bekeken welke zorg en begeleiding er nodig is om het leven te leven zoals u dat graag wilt. Hierbij gaan wij niet alleen uit van de zorg, maar zien en horen ook de persoon achter deze zorgvraag.

  Lees meer

 • Heeft u recht op thuiszorg?

  Hoe werkt het?

  In Nederland bent u door de Zorgverzekeringswet (ZVW) verzekerd voor zorg die u nodig heeft bij o.m. langdurige ziekte, handicap of ouderdom(voorheen AWBZ). U betaald geen eigen bijdrage. Indien uw zorg valt binnen de Wlz of Wmo, bent u wel een eigen bijdrage verschuldigd. Het CIZ beoordeelt of u recht heeft op Wlz of Wmo.

  Wij helpen u graag met uw indicatie

  Onze wijkverpleegkundigen kunnen een indicatie voor u stellen als de zorg valt binnen de ZVW. Als de zorg valt onder de Wlz of Wmo, kunnen zij ondersteuning bieden bij de aanvraag van een indicatie.

  Lees meer

Huishoudelijke hulp Den Haag

Als u zorgbehoevend bent en u zoekt een thuishulp die u professioneel en persoonlijk helpt, neem dan contact op met Henriëlla Thuiszorg. Bij onze organisatie vindt u een klein team van enthousiaste thuishulpen die altijd voor u klaarstaan. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Zoekt u een huishoudelijke hulp in Den Haag omdat u zelf niet in staat bent de huishoudelijke taken te verrichten? Dit kan komen door een ongeluk, ziekte of ouderdom. Wij helpen u graag om uw zorgvraag te beantwoorden.

Particuliere huishoudelijke hulp in Den Haag

Of u nu op zoek bent naar tijdelijke hulp, of juist naar een huishoudelijke hulp in Den Haag voor de lange termijn, bij Henriëlla Thuiszorg zit u altijd goed. Wij verzorgen de huishoudelijke hulp waar u behoefte aan heeft. U kunt hierbij denken aan ondersteuning bij dagelijkse bezigheden als opruimen, de afwas doen, stofzuigen, bedden verschonen, dweilen en schoonmaken. We passen de hulp die wij u aanbieden aan op de zorgvraag. U kunt ervoor kiezen dat wij al uw huishoudelijke taken van u overnemen, maar het is ook mogelijk ons in te schakelen als u op zoek bent naar begeleiding bij het voeren van een eigen huishouden.

De juiste huishoudelijke hulp

Het is belangrijk om bij uw zoektocht naar huishoudelijke hulp precies die particuliere huishoudelijke hulp in Den Haag te vinden die helemaal op uw wensen aansluit. Wij zorgen ervoor dat u een huishoudelijke hulp toegewezen krijgt waar u een klik mee heeft. We hebben bij het uitvoeren van onze diensten altijd oog voor uw cultuur en achtergrond. Zo weet u zeker dat u een hulp in huis krijgt die perfect bij u past. Voor meer vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. Het antwoord op veel van uw vragen kunt u ook op onze website terugvinden.

Contact

Contact

Laan van Meerdervoort 306
2563 AL Den Haag

T 070 - 2012027
F 070 - 7110258
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij
HKZ
ZorgthuisNL
SBB
In Voor Zorg