telefoon: 070 201 20 27

 • Wonen met zorg

  Kleinschalig wonen in een warm en vertrouwd verblijf

  Henriëlla Woonzorg (voorheen Huize Henriëlla) is een woonzorg voorziening in Den Haag, die sinds 1997 uitstekende kwaliteitzorg biedt in een kleinschalige setting. Er wordt veel ruimte geboden aan familie en naaste om betrokken te blijven bij de zorg. Wij bieden onze bewoners een veilig woon- en leefklimaat, waarin de vormen van verzorging worden afgestemd op de persoonlijke behoeften.

  Bij ons staat de individuele bewoner centraal

  Respect, privacy en persoonlijke aandacht staan voorop bij onze medewerkers. Onze cliënten worden ook gestimuleerd om – zover als dat mogelijk is – deel te blijven nemen aan het maatschappelijk en sociaal verkeer.
 • Woonvormen

  Wij bieden onze cliënten drie woonvormen aan:

  Onze bewoners

  Momenteel hebben wij bewoners met gevarieerde leeftijden op onze locaties, van 45 tot 101 jaar en van diverse culturele diversiteit. Op het Thomsonplein (beschermd wonen) verblijven meer jongeren en op de Laan van Meerdervoort (kleinschalig wonen met zorg) meer ouderen.

  Lees meer

 • Zorg in huiselijke sfeer

  Persoonlijke zorg in huiselijke sfeer

  Wij creëren een sfeer waarin de bewoner zijn/haar leven plezierig kan voortzetten en staan garant voor kwaliteit 24 uur per dag 7 dagen per week. U kunt bij ons gebruik maken van een uitgebreid zorgaanbod. De maaltijden worden aangepast aan de wensen van de bewoners en de mogelijkheid bestaat om samen te koken. Familie en naasten zijn altijd welkom!

  Activiteiten

  In huis worden veel activiteiten georganiseerd voor de bewoners zoals bingo en gezamenlijke uitjes. Indien de cliënt het wenst wordt geschikte dagbesteding gezocht. Verjaardagen worden ook samen gevierd. Er is natuurlijk ruimte voor uw hobby's en liefhebberijen. Elk jaar vindt er een kerstviering plaats voor de bewoners van beide locaties met familie en de medewerkers.
 • Rondleiding op locatie

  Wij nodigen u uit om eens langs te komen

  Wanneer u interesse heeft in kleinschalig wonen bij Henriëlla Woonzorg, dan raden wij u aan om eens te komen kijken. Dan kunt u zelf ervaren of u zich bij ons thuis voelt. Afspraak maken

  Onze woonlocaties

  Wij beschikken over 2 woonlocaties (Duinoord en Segbroek) in Den Haag.

Particulier verzorgingshuis Den Haag

U bent op zoek naar een verzorgingshuis in Den Haag? U bent dan bij Henriëlla Woonzorg aan het juiste adres. Wij verzorgen verschillende vormen van opvang en huisvesting voor patiënten die dit nodig hebben. Ook een particulier verzorgingshuis in Den Haag behoort hierbij tot de mogelijkheden. Wij hebben twee kleinschalige locaties, zodat we zorg aan kunnen bieden in een huiselijke sfeer. We richten ons daarbij voornamelijk op ouderen en volwassenen die een somatische, psychiatrische of verstandelijke beperking hebben. Op deze plekken is altijd hulp aanwezig, die 24 uur per dag bereikt kan worden met behulp van de speciale zuster-knop in elke kamer.

Particuliere verzorgingshuizen in Den Haag

Bij de verzorgingshuizen van Henriëlla Woonzorg in Den Haag vindt u de zorg die u verdient. U kunt daarbij van tevoren aangeven hoeveel zorg u nodig heeft. We kunnen u alle taken uit handen nemen en u geheel verzorgen, indien dit nodig is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijk verzorgd te worden en voornamelijk assistentie te krijgen bij het uitvoeren van taken. Bij Henriëlla Woonzorg vindt u altijd medewerkers die uw situatie kennen, aangezien ons personeelsbestand een dwarsdoorsnede is van hoe de bevolking in Den Haag is opgebouwd. Wij kunnen dan ook als geen ander zorgen dat u precies die aandacht krijgt die u nodig heeft.

Meer informatie over een particulier verzorgingshuis in Den Haag

Onze particuliere verzorgingshuizen in Den Haag bevinden zich in de stadsdelen Duinoord en Segbroek. Ze bestaan uit een gemeenschappelijke ruimte, waarbij iedere patiënt een comfortabele eigen kamer tot zijn of haar beschikking heeft. Deze kamers zijn voorzien van zaken als centrale verwarming en televisie. De medewerkers van Henriëlla Woonzorg die in deze huizen werken staan altijd voor u klaar en zorgen er voor dat het u aan goede zorg niet zal ontbreken.

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij
HKZ
HKZ Back


Contact

Contact

Laan van Meerdervoort 306
2563 AL Den Haag

T 070 - 2012027
F 070 - 7110258
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.