telefoon: 070 201 20 27

 • Welkom bij Henriëlla Thuiszorg

  Wij bieden zorg aan huis in de regio Den Haag

  Bent u hulpbehoevend (lichamelijk, verstandelijk of psychisch) of bent u ouder, verzorger of familielid van iemand die deze zorg nodig heeft? Wij adviseren u graag vrijblijvend over uw zorgvraag tijdens een persoonlijk gesprek. Direct contact opnemen

  Thuiszorg die bij u past

  Wij houden rekening met de culturele diversiteit in Den Haag en Rijswijk. Onze medewerkers kennen de specifieke behoeften van de cliënten omdat zij een afspiegeling zijn van de Haagse bevolking.
 • - Verpleging en verzorging

  Persoonlijke verpleging en verzorging bij u thuis

  Het kan gebeuren dat u door ziekte, ouderdom of een lichamelijke of meervoudige handicap (tijdelijk) hulp thuis nodig heeft voor persoonlijke verzorging en/of verpleging. Wij verlenen ook zorg aan cliënten met zowel een verstandelijke als lichamelijke handicap. Direct PVV-zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer,Delft, Rijswijk, Voorburg en Pijnacker-Nootdorp

  Lees meer

 • - Individuele begeleiding

  Individuele begeleiding om uw zelfstandigheid te vergroten

  Niet alleen voor voor volwassenen en ouderen maar ook voor mensen met bijvoorbeeld een psychiatrische of psychogeriatrische aandoening en bij respijtzorg. Direct IB-zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Den Haag, Delft, Westland, Midden Delfland, Rijswijk, Lansingerland, Leidschendam, Voorburg, Pijnacker, Nootdorp, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer

  Lees meer

 • - Advies, instructie, voorlichting

  Samen uw situatie verbeteren

  Met AIV-zorg leert u zo goed mogelijk zelfstandig omgaan met uw ziekte, beperking en/of hulpmiddelen. U krijgt duidelijke informatie over uw ziekte en praktische tips. Ook wordt aandacht besteed aan het gebruik van hulpmiddelen en medicijnen. Alle vragen waar u mee zit, kunt u aan de orde brengen. Het doel van AIV-zorg is de acceptatie van de ziekte en uw zelfredzaamheid te vergroten. Direct AIV-Zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer,Delft, Rijswijk, Voorburg en Pijnacker-Nootdorp

  Lees meer

 • - Huishoudelijke verzorging

  Huishoudelijke zorg nodig binnen uw eigen woonomgeving?

  Huishoudelijke verzorging bestaat uit ondersteuning op het gebied van dagelijkse bezigheden in het huishouden binnen uw eigen woonomgeving. Zoals opruimen, ramen zemen, de was doen, bedden verschonen, dweilen, schoonmaken.Direct HV-zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Gemeente Den Haag

  Lees meer

 • Uw zorgvraag verandert

  Wij bieden ketenzorg

  Verandert de samenstelling van uw zorgvraag? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij werken samen met aanbieders van verschillende soorten zorg zoals CZ Zorgkantoor en Henriëlla Woonzorg.

  Betere kwaliteit en één tarief

  Vooruitdenken bij zorgverlening en het gezamenlijk aanbieden van zorg, op een plek dicht bij de patiënt, leidt tot hogere kwaliteit. Een voordeel bij ketenzorg is dat de gezamenlijke zorg van verschillende aanbieders één tarief heeft. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
 • Uw levenskwaliteit behouden

  Wij bieden u zorg op maat

  In overleg met u wordt er bekeken welke zorg en begeleiding er nodig is om het leven te leven zoals u dat graag wilt. Hierbij gaan wij niet alleen uit van de zorg, maar zien en horen ook de persoon achter deze zorgvraag.

  Lees meer

 • Heeft u recht op thuiszorg?

  Hoe werkt het?

  In Nederland bent u door de Zorgverzekeringswet (ZVW) verzekerd voor zorg die u nodig heeft bij o.m. langdurige ziekte, handicap of ouderdom(voorheen AWBZ). U betaald geen eigen bijdrage. Indien uw zorg valt binnen de Wlz of Wmo, bent u wel een eigen bijdrage verschuldigd. Het CIZ beoordeelt of u recht heeft op Wlz of Wmo.

  Wij helpen u graag met uw indicatie

  Onze wijkverpleegkundigen kunnen een indicatie voor u stellen als de zorg valt binnen de ZVW. Als de zorg valt onder de Wlz of Wmo, kunnen zij ondersteuning bieden bij de aanvraag van een indicatie.

  Lees meer

Particuliere thuiszorg Den Haag

U bent op zoek naar een organisatie voor particuliere thuiszorg in Den Haag? Neem dan contact op met Henriëlla Thuiszorg. Wij zijn een thuiszorg organisatie die voor persoonlijke, professionele zorg garant staat. Wij zorgen ervoor dat u snel een persoonlijke match krijgt met een van onze thuishulpen. We houden bij onze werkzaamheden altijd rekening met uw cultuur en achtergrond. Henriëlla Thuiszorg werkt met een klein, vast team dat 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Zo weet u altijd waar u aan toe bent als u met Henriëlla Thuiszorg in zee gaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan een kijkje op onze website, of neem gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op. We bekijken dan samen met u welke zorgvraag u heeft en hoe wij onze zorg hier op af kunnen stemmen.

Thuiszorg particulier Den Haag

Het kan altijd gebeuren dat u thuiszorg nodig heeft. U heeft misschien een ongeluk gehad, heeft een handicap of kunt door de voortschrijdende ouderdom niet meer alle taken uitvoeren die vroeger nog wel lukten. Onze thuiszorg kan dan een uitkomst zijn. U kunt bij ons uw zorg geheel op maat krijgen. Heeft u veel hulp nodig omdat u bijvoorbeeld niet meer in staat bent om zelf uw huishoudelijke taken uit te voeren? Of zoekt u een thuishulp die u slechts een deel van uw taken uit handen neemt? Wij kunnen u ook advies, instructie en voorlichting geven. Zo helpen wij u om uw nieuwe situatie te accepteren en om hier beter mee om te gaan.

Voordelen van Henriëlla Thuiszorg

Als u particuliere thuiszorg in Den Haag bij Henriëlla Thuiszorg afneemt, dan brengt dit een groot aantal voordelen met zich mee. U krijgt namelijk te maken met een klein team, dat altijd voor u klaarstaat. Wij zijn professioneel en bieden zorg op maat, waarbij het ook nog eens mogelijk is om snel te schakelen zonder dat hier extra kosten bij komen kijken.

Contact

Contact

Laan van Meerdervoort 306
2563 AL Den Haag

T 070 - 2012027
F 070 - 7110258
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij
HKZ
ZorgthuisNL
SBB
In Voor Zorg