telefoon: 070 201 20 27

 • Welkom bij Henriëlla Thuiszorg

  Wij bieden zorg aan huis in de regio Den Haag

  Bent u hulpbehoevend (lichamelijk, verstandelijk of psychisch) of bent u ouder, verzorger of familielid van iemand die deze zorg nodig heeft? Wij adviseren u graag vrijblijvend over uw zorgvraag tijdens een persoonlijk gesprek. Direct contact opnemen

  Thuiszorg die bij u past

  Wij houden rekening met de culturele diversiteit in Den Haag en Rijswijk. Onze medewerkers kennen de specifieke behoeften van de cliënten omdat zij een afspiegeling zijn van de Haagse bevolking.
 • - Verpleging en verzorging

  Persoonlijke verpleging en verzorging bij u thuis

  Het kan gebeuren dat u door ziekte, ouderdom of een lichamelijke of meervoudige handicap (tijdelijk) hulp thuis nodig heeft voor persoonlijke verzorging en/of verpleging. Wij verlenen ook zorg aan cliënten met zowel een verstandelijke als lichamelijke handicap. Direct PVV-zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer,Delft, Rijswijk, Voorburg en Pijnacker-Nootdorp

  Lees meer

 • - Individuele begeleiding

  Individuele begeleiding om uw zelfstandigheid te vergroten

  Niet alleen voor voor volwassenen en ouderen maar ook voor mensen met bijvoorbeeld een psychiatrische of psychogeriatrische aandoening en bij respijtzorg. Direct IB-zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Den Haag, Delft, Westland, Midden Delfland, Rijswijk, Lansingerland, Leidschendam, Voorburg, Pijnacker, Nootdorp, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer

  Lees meer

 • - Advies, instructie, voorlichting

  Samen uw situatie verbeteren

  Met AIV-zorg leert u zo goed mogelijk zelfstandig omgaan met uw ziekte, beperking en/of hulpmiddelen. U krijgt duidelijke informatie over uw ziekte en praktische tips. Ook wordt aandacht besteed aan het gebruik van hulpmiddelen en medicijnen. Alle vragen waar u mee zit, kunt u aan de orde brengen. Het doel van AIV-zorg is de acceptatie van de ziekte en uw zelfredzaamheid te vergroten. Direct AIV-Zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer,Delft, Rijswijk, Voorburg en Pijnacker-Nootdorp

  Lees meer

 • - Huishoudelijke verzorging

  Huishoudelijke zorg nodig binnen uw eigen woonomgeving?

  Huishoudelijke verzorging bestaat uit ondersteuning op het gebied van dagelijkse bezigheden in het huishouden binnen uw eigen woonomgeving. Zoals opruimen, ramen zemen, de was doen, bedden verschonen, dweilen, schoonmaken.Direct HV-zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Gemeente Den Haag

  Lees meer

 • Uw zorgvraag verandert

  Wij bieden ketenzorg

  Verandert de samenstelling van uw zorgvraag? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij werken samen met aanbieders van verschillende soorten zorg zoals CZ Zorgkantoor en Henriëlla Woonzorg.

  Betere kwaliteit en één tarief

  Vooruitdenken bij zorgverlening en het gezamenlijk aanbieden van zorg, op een plek dicht bij de patiënt, leidt tot hogere kwaliteit. Een voordeel bij ketenzorg is dat de gezamenlijke zorg van verschillende aanbieders één tarief heeft. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
 • Uw levenskwaliteit behouden

  Wij bieden u zorg op maat

  In overleg met u wordt er bekeken welke zorg en begeleiding er nodig is om het leven te leven zoals u dat graag wilt. Hierbij gaan wij niet alleen uit van de zorg, maar zien en horen ook de persoon achter deze zorgvraag.

  Lees meer

 • Heeft u recht op thuiszorg?

  Hoe werkt het?

  In Nederland bent u door de Zorgverzekeringswet (ZVW) verzekerd voor zorg die u nodig heeft bij o.m. langdurige ziekte, handicap of ouderdom(voorheen AWBZ). U betaald geen eigen bijdrage. Indien uw zorg valt binnen de Wlz of Wmo, bent u wel een eigen bijdrage verschuldigd. Het CIZ beoordeelt of u recht heeft op Wlz of Wmo.

  Wij helpen u graag met uw indicatie

  Onze wijkverpleegkundigen kunnen een indicatie voor u stellen als de zorg valt binnen de ZVW. Als de zorg valt onder de Wlz of Wmo, kunnen zij ondersteuning bieden bij de aanvraag van een indicatie.

  Lees meer

Thuishulp Den Haag

U bent op zoek naar een persoonlijke, professionele thuishulp in Den Haag die u de zorg kan geven die u nodig heeft? Dan zit u goed bij Henriëlla Thuiszorg. Onze organisatie is gespecialiseerd in het bieden van hulp op maat. Wij zijn een kleinschalige organisatie waar er altijd voor gezorgd wordt dat u een thuishulp aangewezen krijgt die bij u past. We houden daarbij rekening met uw cultuur en achtergrond. Mocht u om wat voor reden dan ook een keer een aangepaste zorgvraag hebben, dan kunt u hier altijd contact met ons over opnemen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om voortschrijdende ouderdom, een handicap na een ongeluk of een andere reden.

Hulp aan huis in Den Haag

Voor professionele, persoonlijke hulp aan huis in Den Haag kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze organisatie bestaat uit een klein, vast team, zodat u altijd weet dat u met dezelfde mensen te maken krijgt. Henriëlla Thuiszorg is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bij ons kunt u snel schakelen zonder overbodige extra kosten te hoeven maken. Wij bieden huishoudelijke verzorging, maar kunnen u ook voorzien van advies, instructie en voorlichting. Hierbij helpen we u bijvoorbeeld met advies over de manier waarop medicatie moet worden ingenomen, maar ook om het voor u mogelijk te maken uw nieuwe situatie te accepteren.

Thuishulp in Den Haag die bij u past

Als u thuishulp nodig heeft, dan wilt u dat deze geboden wordt door iemand die uw situatie kent. De mensen die bij ons werken kennen de situatie in Den Haag, aangezien ze een afspiegeling vormen van de bevolking van deze stad. Indien u hier meer over te weten wil komen, dan raden we u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u bij ons heeft.

Contact

Contact

Laan van Meerdervoort 306
2563 AL Den Haag

T 070 - 2012027
F 070 - 7110258
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij
HKZ
ZorgthuisNL
SBB
In Voor Zorg