telefoon: 070 201 20 27

 • Welkom bij Henriëlla Thuiszorg

  Wij bieden zorg aan huis in de regio Den Haag

  Bent u hulpbehoevend (lichamelijk, verstandelijk of psychisch) of bent u ouder, verzorger of familielid van iemand die deze zorg nodig heeft? Wij adviseren u graag vrijblijvend over uw zorgvraag tijdens een persoonlijk gesprek. Direct contact opnemen

  Thuiszorg die bij u past

  Wij houden rekening met de culturele diversiteit in Den Haag en Rijswijk. Onze medewerkers kennen de specifieke behoeften van de cliënten omdat zij een afspiegeling zijn van de Haagse bevolking.
 • - Verpleging en verzorging

  Persoonlijke verpleging en verzorging bij u thuis

  Het kan gebeuren dat u door ziekte, ouderdom of een lichamelijke of meervoudige handicap (tijdelijk) hulp thuis nodig heeft voor persoonlijke verzorging en/of verpleging. Wij verlenen ook zorg aan cliënten met zowel een verstandelijke als lichamelijke handicap. Direct PVV-zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer,Delft, Rijswijk, Voorburg en Pijnacker-Nootdorp

  Lees meer

 • - Individuele begeleiding

  Individuele begeleiding om uw zelfstandigheid te vergroten

  Niet alleen voor voor volwassenen en ouderen maar ook voor mensen met bijvoorbeeld een psychiatrische of psychogeriatrische aandoening en bij respijtzorg. Direct IB-zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Den Haag, Delft, Westland, Midden Delfland, Rijswijk, Lansingerland, Leidschendam, Voorburg, Pijnacker, Nootdorp, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer

  Lees meer

 • - Advies, instructie, voorlichting

  Samen uw situatie verbeteren

  Met AIV-zorg leert u zo goed mogelijk zelfstandig omgaan met uw ziekte, beperking en/of hulpmiddelen. U krijgt duidelijke informatie over uw ziekte en praktische tips. Ook wordt aandacht besteed aan het gebruik van hulpmiddelen en medicijnen. Alle vragen waar u mee zit, kunt u aan de orde brengen. Het doel van AIV-zorg is de acceptatie van de ziekte en uw zelfredzaamheid te vergroten. Direct AIV-Zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer,Delft, Rijswijk, Voorburg en Pijnacker-Nootdorp

  Lees meer

 • - Huishoudelijke verzorging

  Huishoudelijke zorg nodig binnen uw eigen woonomgeving?

  Huishoudelijke verzorging bestaat uit ondersteuning op het gebied van dagelijkse bezigheden in het huishouden binnen uw eigen woonomgeving. Zoals opruimen, ramen zemen, de was doen, bedden verschonen, dweilen, schoonmaken.Direct HV-zorg aanvragen.

  Werkgebied

  Gemeente Den Haag

  Lees meer

 • Uw zorgvraag verandert

  Wij bieden ketenzorg

  Verandert de samenstelling van uw zorgvraag? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij werken samen met aanbieders van verschillende soorten zorg zoals CZ Zorgkantoor en Henriëlla Woonzorg.

  Betere kwaliteit en één tarief

  Vooruitdenken bij zorgverlening en het gezamenlijk aanbieden van zorg, op een plek dicht bij de patiënt, leidt tot hogere kwaliteit. Een voordeel bij ketenzorg is dat de gezamenlijke zorg van verschillende aanbieders één tarief heeft. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
 • Uw levenskwaliteit behouden

  Wij bieden u zorg op maat

  In overleg met u wordt er bekeken welke zorg en begeleiding er nodig is om het leven te leven zoals u dat graag wilt. Hierbij gaan wij niet alleen uit van de zorg, maar zien en horen ook de persoon achter deze zorgvraag.

  Lees meer

 • Heeft u recht op thuiszorg?

  Hoe werkt het?

  In Nederland bent u door de Zorgverzekeringswet (ZVW) verzekerd voor zorg die u nodig heeft bij o.m. langdurige ziekte, handicap of ouderdom(voorheen AWBZ). U betaald geen eigen bijdrage. Indien uw zorg valt binnen de Wlz of Wmo, bent u wel een eigen bijdrage verschuldigd. Het CIZ beoordeelt of u recht heeft op Wlz of Wmo.

  Wij helpen u graag met uw indicatie

  Onze wijkverpleegkundigen kunnen een indicatie voor u stellen als de zorg valt binnen de ZVW. Als de zorg valt onder de Wlz of Wmo, kunnen zij ondersteuning bieden bij de aanvraag van een indicatie.

  Lees meer

De vergoeding van thuiszorg in de vorm van verpleging, verzorging en begeleiding wordt geregeld binnen drie verschillende wetten. U heeft een indicatie nodig als u tijdelijk of langdurig zorg nodig heeft. Dat is een besluit waarin staat welke zorg u nodig heeft en hoeveel. Onze wijkverpleegkundigen kunnen een indicatie voor u stellen als de zorg valt binnen de Zorgverzekeringswet. Als de zorg valt onder de Wet maatschappelijk ondersteuning of Wet langdurige zorg kunnen zij ondersteuning bieden bij de aanvraag van een indicatie.

Indicatie en kosten voor zorg binnen de Zorgverzekeringswet (Zvw)

Als uw zorg valt binnen de Zvw dan bent u geen eigen bijdrage verschuldigd. U kunt in uw zorgpolis terugvinden welke zorg binnen de Zvw van uw verzekeraar valt. De Wet langdurige zorg is per 1 januari 2015 ingevoerd en vervangt de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ).

Indicatie en kosten voor zorg binnen de Wet langdurige zorg (Wlz)

U bent een eigen bijdrage verschuldigd als uw zorg valt binnen de Wlz. De hoogte van de eigen bijdrage hangt af van uw inkomen en vermogen, uw zorg of indicatie en uw persoonlijke situatie. Het CIZ beoordeelt of u recht heeft op Wlz-zorg. Dit gebeurt op basis van objectieve criteria, zodat de beoordeling overal in het land hetzelfde is. Het CIZ voert altijd een gesprek met u. Deze bijdrage wordt geïnd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Meer informatie over de eigen bijdrage vindt u op de website van het CAK of telefonisch via 0800 - 1925.

Indicatie voor zorg binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Als uw zorg valt binnen de Wmo bent u een eigen bijdrage verschuldigd. De Wmo regelt niet-medische hulp zoals begeleiding, huishoudelijke verzorging, dagbesteding en kortdurend verblijf. Voorheen was deze zorg ondergebracht binnen de Algemene wet bijzondere ziektekosten (AWBZ). De hoogte van de eigen bijdrage hangt af van uw inkomen en vermogen, uw zorg of indicatie en uw persoonlijke situatie. Deze bijdrage wordt geïnd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK).
De gemeente beoordeeld of u in aanmerking komt voor hulp en/of ondersteuning vanuit de Wmo. Meer informatie over de eigen bijdrage vindt u op de website van het CAK of telefonisch via 0800 - 1925. 

Contact

Contact

Waldeck pyrmontkade 878
2518 JT Den Haag

T 070 - 2012027
F 070 - 7110258
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij
HKZ
ZorgthuisNL
SBB
In Voor Zorg